0 Lei (0 produse)
Contul meu
 

Blog

Home » Blog

16 DEC 2021

De Sărbători pune preț pe oamenii din jur, dar nu uita de tine. Bucură-te de realizările tale, apreciază-te și fă ceva pentru sufletul tău.

25 FEB 2021

În ultimii ani, mătasea naturală a devenit unul dintre materialele noastre favorite în procesul de creație al rochiilor de seară. Diafană, ușoară și foarte fină, te cucerește de la prima atingere. O rochie din mătase, cu un croi armonios iți va oferi un look impecabil potrivit pentru cele mai speciale evenimente.

04 NOI 2020

Catifeaua, tesatura reginelor, a venit in intampinarea celui mai frumos sezon din an. Si-a facut aparitia online dar si in magazinele nostre sub forme minunate, rochii rafinate perfecte pentru evenimentele de neuitat din acest sezon.

15 IUL 2020

Cât de mult așteptăm noi, femeile sezonul primăvară-vară? Cât de mult ne plac petrecerile, party-urile și serile perfecte? Cu siguranță că foarte mult. Fiecare vară are povestea ei. Ne scriem poveștile singure însă există mici detalii de care dacă ținem cont avem povestea perfectă.

12 MAI 2020

Galbenul, culoarea soarelui, este probabil cea mai veselă dintre culori. O asociem cu fericirea, zâmbetele calde și amintirile frumoase. Ne umple de energie și bună dispoziție. Află cum să asortezi rochia galbenă pentru un look inspirat!

24 MAI 2019

Este sezonul în care sărbătorim iubirea dintre oameni, noile suflete venite printre noi, aniversări speciale și, mai ales, ne sărbătorim unii pe alții în fiecare zi.Pentru toate aceste ocazii - nunți, botezuri, onomastice şi alte zile frumoase, poți găsi ţinuta perfectă, iar noi te ghidăm în pașii tăi spre aceste momente speciale.

23 OCT 2019

Superba dantelă Chantilly este expresia eleganței și a feminității, de aceea am ales-o ca piesă de rezistență în colecția de toamnă 2019

20 NOI 2018

A revenit in forta, mai fresh ca niciodata, il puteti vedea pe rochii, paltoane, bluze, pantaloni si nu in cele din urma pe accesorii.

11 APR 2019

Se apropie Paştele, o sărbătoare cu o semnificaţie religioasă aparte. Tradiţia spune că Sărbătorile Pascale trebuie să aducă şi o reînnoire a garderobei tale, pentru a marca intrarea într-un nou sezon şi a-ţi aduce în suflet frumuseţea primăverii.

20 FEB 2019

Designerii readuc în actualitate şi carourile, dungile şi diverse combinaţii geometrice în alb şi negru, combinate cu piese în culori vii, vibrante.

20 FEB 2019

Cum putem sărbători ziua de Dragobete mai bine decât în ţinute româneşti, create de designeri şi croitorese românce?

12 IUN 2018

Fericirea e atunci când te simți în elementul tău, când ești relaxată și inconjurată de oameni dragi. Stim că vara au loc cele mai multe și frumoase evenimente, cu siguranță că pentru multe dintre ele ai deja ținute, dar ce faci cu evenimentele la care vrei să te simți în largul tău dar să și ai un look sofisticat și delicat?

29 NOI 2018

Petrecerea de Crăciun se apropie cu pași rapizi. Cu siguranță și tu te întrebi ce tinută să adopți pentru un look discret, fun și potrivit pentru așa un eveniment. Dacă ai nevoie de ajutor să îți imaginezi ținuta, iată câteva sfaturi despre ce să porți la mult așteptata petrecere de sărbători a companiei.
URMĂREŞTE LEONARD COLLECTION PE
Facebook Instagram Pinterest
Leonard Collection
Str. Pestalozzi nr. 20A, Cod postal 300115, Timișoara, jud. Timiș
Newsletter
Copyright © 2022 Leonard Collection