0 Lei (0 produse)
Contul meu
 

Blog

Home » Blog

29 NOI 2018

Petrecerea de Crăciun se apropie cu pași rapizi. Cu siguranță și tu te întrebi ce tinută să adopți pentru un look discret, fun și potrivit pentru așa un eveniment. Dacă ai nevoie de ajutor să îți imaginezi ținuta, iată câteva sfaturi despre ce să porți la mult așteptata petrecere de sărbători a companiei.

20 NOI 2018

A revenit in forta, mai fresh ca niciodata, il puteti vedea pe rochii, paltoane, bluze, pantaloni si nu in cele din urma pe accesorii.

16 NOI 2018

Catifeaua, tesatura reginelor, a venit in intampinarea celui mai frumos sezon din an. Si-a facut aparitia online dar si in magazinele nostre sub forme minunate, rochii rafinate perfecte pentru evenimentele de neuitat din acest sezon.

06 IUN 2018

Cât de mult așteptăm noi, femeile sezonul primăvară-vară? Cât de mult ne plac petrecerile, party-urile și serile perfecte? Cu siguranță că foarte mult. Fiecare vară are povestea ei. Ne scriem poveștile singure însă există mici detalii de care dacă ținem cont avem povestea perfectă.

12 IUN 2018

Fericirea e atunci când te simți în elementul tău, când ești relaxată și inconjurată de oameni dragi. Stim că vara au loc cele mai multe și frumoase evenimente, cu siguranță că pentru multe dintre ele ai deja ținute, dar ce faci cu evenimentele la care vrei să te simți în largul tău dar să și ai un look sofisticat și delicat?
URMĂREŞTE LEONARD COLLECTION PE
Facebook Instagram Pinterest
Leonard Collection
Str. Pestalozzi nr. 20A, Cod postal 300115, Timișoara, jud. Timiș
Newsletter
Copyright © 2018 Leonard Collection