0 Lei (0 produse)
Contul meu
 

Ghid de stil: Cum se poartă o rochie galbenă?

Home » Blog » Ghid de stil: Cum se poartă o rochie galbenă?
02 MAI 2022

Vara își face deja simțită prezența iar noi vă încurajăm să o așteptați optimiste și cu zâmbetul pe buze.

 

Suntem într-o perioadă în care ne dorim mai mult ca oricând să fim frumoase și elegante, dar în același timp să facem investiții chibzuite. În sezonul acesta, și nu numai, vă propunem ca piesă de rezistență rochia galbenă.

 

Galbenul, culoarea soarelui, este probabil cea mai veselă dintre culori. O asociem cu fericirea, zâmbetele calde și amintirile frumoase. Ne umple de energie și bună dispoziție.

 

Rochia galbenă este versatilă și foarte ușor de asortat indiferent de anotimp.

 

 

 

În zilele de primăvară-vară o poți purta cu accesorii nude pentru o apariție feminină și romantică. Dacă îți dorești să ieși în evidență și să emani energie optează pentru pantofi și accesorii în nuanțe puternice de verde, albastru, sau de ce nu, roșu. Contrastul puternic dintre culori îți va evidenția latura creativă. Cu siguranță nu vei rămâne neobservată!

 

Cu toate că galbenul ne duce cu gândul la vară, o rochie galben-muștar este și must have-ul unei ținute șic de toamnă. Poart-o cu botine sau cizme bej, un palton și o pălărie tot în tonuri de maro. Se asortează perfect cu paleta de culori a toamnei.

 

                                                                                                     

 

Indiferent de modul în care alegem să purtăm rochia galbenă, din ținuta noastră nu trebuie să lipsească machiajul potrivit. Pentru cele mai bune sfaturi în materie de machiaj am apelat la make-up artistul Andreea Ivănuș:   Galbenul ne menține starea de bine și merge adaptat unui look fresh. Când vine vorba de machiaj, este bine să alegem nuanțe calde de roz sau coral. Accentuează-ți pomeții iar pe buze optează pentru tonuri naturale care îți vor complementa pielea. În rutina ta zilnică de îngrijire, nu uita sa acorzi o atenție sporită tenului tău. Cu o piele sănătoasă, străluciotoare și un machiaj potrivit, ai baza perfectă pentru un look fabulos.

 

 

Indiferent cum alegi să îți asortezi ținuta, aceasta trebuie să te reprezinte, să îți evidențieze silueta și să te facă să te simți specială.

 

Îndrăznește să experimentezi cu culori aprinse și croiuri diverse!

 

 

URMĂREŞTE LEONARD COLLECTION PE
Facebook Instagram Pinterest
Leonard Collection
Str. Pestalozzi nr. 20A, Cod postal 300115, Timișoara, jud. Timiș
Newsletter
Copyright © 2023 Leonard Collection