0 Lei (0 produse)
Contul meu
 

Christmas Party - alegerea ideală pentru o ținută stylish

Home » Blog » Christmas Party - alegerea ideală pentru o ținută stylish
29 NOI 2018

Zilele sunt mai scurte și vremea devine tot mai rece, semn că petrecerea anuală de Crăciun se apropie cu pași repezi. Cu siguranță și tu te întrebi care ar fi cea mai potrivită abordare când vine vorba de ținută având în vedere că totuși ești într-un cadru business alături de colegii și șefii tăi. Noi te sfătuim să cauți echilibrul perfect între o ținută business și una degajată de party.

   Desigur, alegerea ținutei este influențată de locația în care se ține evenimentul și de momentul zilei.

 Dacă ai nevoie de ajutor să îți imaginezi ținuta, iată câteva sfaturi despre ce să porți la mult așteptata petrecere de sărbători a companiei.

 

 Dacă petrecerea este în timpul programului de lucru:

 

 Unele companii preferă să țină petreceri mai intime, restrânse în timpul orelor normale de lucru. Dacă acesta este cazul, atunci probabil vei opta pentru un look potrivit pentru birou. Cu toate acestea, să nu îți fie teamă să ieși puțin din tipare, cu o rochie clasică, pantofi stiletto și accesorii statement, de ce nu, animal print. 

 

 

 

 

 

 

 Dacă petrecerea este după orele de lucru:

 

 Petrecerile de seară cu colegii de la birou pot fi foarte distractive. Acestea îți oferă posibilitatea de a-ți aranja părul, de a te relaxa puțin și de a conecta cu colegii în afara mediului de birou. 

 Cu toate acestea, asta nu inseamnă că poți uita că ești incă într-un mediu business. Trebuie să te distrezi, însă consideră că ceea ce porți și ceea ce se intamplă la petrecere va fi amintit de cei pe care îi vezi zilnic într-un mediu profesional.

 

 

 

 

 

 

 Înainte de a începe să cauți o ținută, confirmă codul de imbrăcăminte - clarifică ce asteptări sunt și pornește de acolo. Poți să mergi mai formal sau mai casual decât codul, dacă alegi, dar folosește o judecată bună.

 În general, obiectivul ținutei pentru petrecerea de sărbători este să îți păstreze aspectul elegant și conservator, fiind totodată și o modalitate de a-ți arăta personalitatea.   

 În cele din urmă, este vorba despre a te simți bine în pielea ta, deci asigură-te că ținuta pe care o alegi te lasă increzătoare și gata de distracție.

 

 

 

 

URMĂREŞTE LEONARD COLLECTION PE
Facebook Instagram Pinterest
Leonard Collection
Str. Pestalozzi nr. 20A, Cod postal 300115, Timișoara, jud. Timiș
Newsletter
Copyright © 2022 Leonard Collection