0 Lei (0 produse)
Contul meu
 

Ghid de stil: Ținute de Paști în care te vei simți și vei arăta minunat

Home » Blog » Ghid de stil: Ținute de Paști în care te vei simți și vei arăta minunat
11 APR 2019

Se apropie Paştele, o sărbătoare cu o semnificaţie religioasă aparte. Tradiţia spune că Sărbătorile Pascale trebuie să aducă şi o reînnoire a garderobei tale, pentru a marca intrarea într-un nou sezon şi a-ţi aduce în suflet frumuseţea primăverii.

 

                                       rochii modele florale

 

Recomandarea noastră, ca să te simţi şi să arăţi minunat orice ai alege să faci de Sărbători, este să optezi pentru o rochie – îţi va pune în valoare feminitatea şi te va face să te simţi specială.

Pentru reîntâlnirea cu familia şi cei dragi, îţi recomandăm o rochie veselă, lejeră, cu buline sau cu imprimeu geometric şi flori.

 

                 rochii cu imprimeu geometric

Pentru o ieşire la restaurant sau o vizită programată în Prima zi a Paştelui, vei străluci într-o rochie de zi elegantă, cu imprimeu floral deosebit şi mânecă scurtă, tip lalea. Cu siguranţă, detaliile acestei rochii nu te vor lăsa să treci neobservată. Asorteaz-o cu un zâmbet şi vei străluci întreaga zi!

Dacă îţi doreşti o ţinută mai sobră, dar în aceleaşi tonuri deschise, poţi opta tot pentru un compleu feminin ce îţi va conferi eleganta şi rafinament. 

 

                compleu crem

Pentru Noaptea de Înviere, îţi recomandăm o ţinută în care să să te simţi elegantă, dar să fii şi comodă. În cazul în care noaptea va fi mai răcoroasă, rochia în dungi tip cămaşă şi pardesiul negru cu cordon îţi vor da o alură elegantă, dar te vor proteja şi împotriva frigului. Sau poţi opta pentru o ţinută mai colorată, formată dintr-o bluză cu buline, din voal, lejeră şi un sacou galben cu broşă.

 

Orice ai alege să porţi cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, îţi dorim ca acestea să-ţi aducă lumină şi căldură în suflet, multă sănătate şi clipe de neuitat alături de cei dragi!

 

URMĂREŞTE LEONARD COLLECTION PE
Facebook Instagram Pinterest
Leonard Collection
Str. Pestalozzi nr. 20A, Cod postal 300115, Timișoara, jud. Timiș
Newsletter
Copyright © 2022 Leonard Collection