0 Lei (0 produse)
Contul meu
 

Ghid de stil: În primăvara anului 2019 purtăm ţinute în culori vii, cu forme geometrice

Home » Blog » Ghid de stil: În primăvara anului 2019 purtăm ţinute în culori vii, cu forme geometrice
20 FEB 2019

 

 

Printul specific al anilor 50′ - bulinele - revine în anul 2019:  Aşadar, doamnelor și domnișoarelor, o rochie cochetă cu buline este modul perfect de a fi în tendinţe anul acesta.

 

Designerii readuc în actualitate şi carourile, dungile şi diverse modele geometrice în alb şi negru, combinate cu piese în culori vibrante.

 

Culorile vii precum roşul aprins şi galbenul intens nu trebuie să lipsească din garderoba ta pentru că scot din anonimat orice ţinută şi completează foarte bine clasicele piese în alb şi negru.

 

 

 

                                                                   Paltoane colectia noua

 

Vezi paltoanele.

 

Dungile, în special, se fac remarcate aproape în fiecare an – deci, dacă investeşti acum într-o piesă în dungi, cu siguranţă îi vei găsi locul în garderoba ta şi în anii următori!

Partea cea mai bună: aceste tipuri de imprimeuri se potrivesc la o varietate mare de ţinute, pentru a fi purtate zi de zi sau la ocazii şi avantajează mai multe tipuri de siluetă.

 

Iată câteva dintre recomandările noastre:

 

Pentru zilele frumoase de primăvară în care vrei să te faci remarcată la birou – Îţi propunem o bluză sau o rochie cu imprimeu geometric şi un sacou elegant care îţi va completa ţinuta şi îţi va pune în valoare silueta. Dacă, însă, eşti ceva mai conservatoare, poţi opta pentru o singură piesă cu acest imprimeu, pe care să o mixezi cu o fustă sau un sacou într-o singură culoare:

 

                                                             Sacouri colectia noua

 

Pentru evenimentele speciale din viaţa ta, îți recomandăm rochia midi albă cu imprimeu floral, în două variante de culori. Croiul modern avantajează atât ţinutele mai zvelte, cât şi cele mai voluptoase, iar imprimeul îţi va pune în evidenţă cele mai frumoase trăsături şi îţi va da un aer relaxat, dar în acelaşi timp elegant.

 

                                                                 Rochii cu imprimeu floral colectia noua

 

Găseşti produsele aici:

Rochia midi albă cu imprimeu floral roze

Rochia midi albă cu imprimeu floral

 

Cel mai important aspect în tendinţele modei din această primăvară: Să alegi ţinute care îţi pun în evidenţă feminitatea şi eleganţa!

 

Cu drag,

Echipa Leonard Collection

 

URMĂREŞTE LEONARD COLLECTION PE
Facebook Instagram Pinterest
Leonard Collection
Str. Pestalozzi nr. 20A, Cod postal 300115, Timișoara, jud. Timiș
Newsletter
Copyright © 2022 Leonard Collection