0 Lei (0 produse)
Contul meu
 

Materialele prețioase din noua colecție de toamnă Leonard

Home » Blog » Materialele prețioase din noua colecție de toamnă Leonard
23 OCT 2019

Superba dantelă Chantilly este expresia eleganței și a feminității, de aceea am ales-o ca piesă de rezistență în colecția de toamnă 2019. Un material fin, originar din Franța, dantela Chantilly completează orice piesă și o transformă într-una fascinantă și unică. Mai mult, adăugată cu măiestrie pe rochiile de seară, acestea devin adevărate capodopere sau chef-d’oeuvre, cum ar spune francezii, creând o ținută ce exprimă lux și eleganță.

 

 

 

 

 

La nivel global există o apreciere nemărginită și o pasiune a designerilor pentru acest material superb. Una dintre dovezile clare în acest sens este inclusiv alegerea marelui designer Jimmy Choo de a folosi dantela Chantilly în noile sale colecții.

Mai mult decât designeri faimoși și giganți într-ale modei, nici vedetele nu se dau înlături de la o prezență unică, ci mai mult, adoptă acest material în cea mai importantă zi din viața unei persoane: nunta. Kim Kardashian este una dintre aceste exemple care în ziua nunții a ales o rochie de gală în stil prințesă, cu o fustă amplă de tul și aplicații manuale de dantelă Chantilly pe corset și trenă.

 

 

 

 

 

 

Îți prezentăm câteva dintre noile modele Leonard, favoritele noastre, care cu siguranță te vor ajuta să te faci remarcată la toate ocaziile. În croiuri cloș sau conice, noile rochii de seară cu inserții din dantelă Chantilly se asortează perfect cu bijuterii fine, pantofi într-o singură culoare și o geantă clutch. Să îți spunem un secret, vei întoarce toate privirile.

 

 

 

URMĂREŞTE LEONARD COLLECTION PE
Facebook Instagram Pinterest
Leonard Collection
Str. Pestalozzi nr. 20A, Cod postal 300115, Timișoara, jud. Timiș
Newsletter
Copyright © 2022 Leonard Collection