0 Lei (0 produse)
Contul meu
 

Rochiile cu franjuri - ideale pentru evenimentele de care iți vei aduce aminte toată viața

Home » Blog » Rochiile cu franjuri - ideale pentru evenimentele de care iți vei aduce aminte toată viața
15 IUL 2020

 

 

 

Cât de mult așteptăm noi femeile sezonul primăvară-vară? Cât de mult ne plac petrecerile, party-urile și serile perfecte? Cu siguranță că foarte mult. Fiecare vară are povestea ei. Ne scriem poveștile singure însă există mici detalii de care dacă ținem cont avem povestea perfectă.

 

 

 

 

Povestea începe așa, cu o zi minunată, un eveniment aparte, ai o invitație dar ce faci dacă nu ai încă o ținută pregătită? Știm, te gândești probabil la o rochie;  într-adevăr e și cea mai inspirată alegere deoarece rochiile sunt perfecte și îți pun în vedere frumusețea, naturalețea, eleganța, feminitatea, dar cum alegi mereu acea rochie care să te scoată din anonimat, să îți dezvăluie unicitatea?

 

Orice femeie își dorește să strălucească indiferent dacă evenimentul la care participă este pe timp de zi sau seară.

 

 

Lasă-ne să îți fim alături, să scriem împreună povestea ta.

 

 

Leonard Collection se adresează tuturor femeilor care cred în frumusețea lor, în a fi romantică, cred în eleganță și totodată în fashion și trenduri. Pare dificil să ții pasul cu toate schimbările din modă, trendurile se setează foarte repede, colecțiile se schimbă, noi însă ne adaptăm rapid deoarece creațiile noastre sunt realizate cu multă pasiune și dăruire. Credem în modelele clasice purtate de emblemele modei, le reinventăm și astfel azi aducem în fata dumneavoastră rochia cu franjuri. Emblematică pentru anii ‘20, perioada jazzului, a opulenței și a glamului. Vara lui 2018 vine în forță cu cele mai dorite trenduri în modă, este o vară mozaic, eclectică ce îmbină atât de multe influențe și vă promitem că după rochia cu franjuri vor exista multe alte rochii pe care abia așteptăm să le decoperiți.

Perfectă pentru evenimente ca nunți, botezuri, banchete, petreceri cu tematică și nu în ultimul rand un cocktail party, ne-am transpus în anii ’20, avem în fundal jazz și jubilăm pe pași de Charleston. În călătoria noastră ne-am întâlnit cu Elvis în anii  ’50 când franjurile au fost reintroduse pe jachetele acestuia, ne-am întâlnit cu Georgio Armani în anii 80 și cu Jean Paul Goultier în anii 90 iar în 2007 Prada a reintrodus franjurile pe poșete și clutchuri, ne-am inspirit și am creat modele noastre unice. Vedetele le adoră și le readuc în trend în fiecare an, de fiecare dată altfel.

 

 

 

 

Iți prezentăm câteva dintre modelele Leonard Collection, preferatele noastre, cu care te vei face remarcată la orice eveniment. Crede-ne pe cuvânt, vei fi o apariție. Acestea au o ținută perfectă pentru a se adapta pe majoritatea siluetelor. Ușor de accesorizat datorită franjurilor. Alege să porti rochia cu franjuri cu sandale cu toc cui sau stiletto pentru a evidenția nota elegantă. Folosește bijuterii mici, perle, cercei simpli pentru a nu încarca ținuta.

 

Lasă franjurile să strălucească și poartă-le cu grație!

 

 

URMĂREŞTE LEONARD COLLECTION PE
Facebook Instagram Pinterest
Leonard Collection
Str. Pestalozzi nr. 20A, Cod postal 300115, Timișoara, jud. Timiș
Newsletter
Copyright © 2022 Leonard Collection