0 Lei (0 produse)
Contul meu
 

Ghid de stil: Cum să-ţi alegi ţinuta de Dragobete în care să străluceşti şi care să te avantajeze perfect

Home » Blog » Ghid de stil: Cum să-ţi alegi ţinuta de Dragobete în care să străluceşti şi care să te avantajeze perfect
20 FEB 2019

Ziua de Dragobete se apropie cu paşi repezi şi, în spiritul de susţinere a valorilor noastre româneşti, trebuie să o sărbătorim cum se cuvine. Cum o putem face mai bine, decât în ţinute româneşti, create de designeri şi croitorese românce? Îţi propunem, în articolul de astăzi, să îmbinăm tradiţiile acestei frumoase sărbători cu câteva dintre produsele Leonard Collection.

Tradiţia spune că în această zi, tinerii îmbrăcaţi în hainele lor cele mai frumoase obişnuiau să se strângă în păduri şi să culeagă primele flori ale primăverii. Apoi, la ceasul prânzului, fetele porneau în fugă către sat, iar băieţii le fugăreau, încercând să le prindă şi să le sărute, aşa cum cerea tradiţia. Dacă băiatul îi era drag fetei, aceasta se lăsa prinsă, iar sărutul lor era considerat echivalent al logodnei şi al începutului iubirii între cei doi. Înspre seara, logodna urma să fie anunţată comunităţii satului şi membrilor familiei, care, prin participarea lor la acestă sărbătoare, erau consideraţi a fi binecuvântaţi în acel an.

Fiind o sărbătoare care marchează dragostea şi începutul unui nou anotimp, îţi vom propune şi câteva ţinute de Dragobete colorate, în ton cu reînsufleţirea naturii, prin care poţi celebra şi tu momentele cele mai importante ale zilei de Dragobete, aşa cum au fost ele descrise mai sus. Vom ţine cont, în acelaşi timp, de diverse tipuri de siluete şi ocazii în care s-ar potrivi acestea, astfel ca tu să poţi face cea mai bună alegere în ceea ce privește ţinuta.

O zi de Dragobete sărbătorită încă de dimineaţă, la birou:

De ce să nu străluceşti încă de dimineaţă? O zi în care te îmbraci mai special decât de obicei e o zi în care te simţi mai bine în pielea ta şi o zi în care vei primi, cu siguranţă, multe priviri admirative. Iată ce-ţi propunem:

 

O rochie cu imprimeu floral şi mâneci tip clopot, lejeră şi modernă în acelaşi timp, cu un croi drept care avantajează atât o siluetă mai voluptoasă, cât şi una mai subţire:

 

Rochie cu mâneci tip clopot

 

O rochie cu imprimeu floral, ce avantajează şi o siluetă mai voluptoasă, ascunzând micile imperfecţiuni şi accentuând zona bustului şi taliei:

 

Rochie cu imprimeu floral

 

Dacă decizi să ieşi în oraş la prânz îţi sugerăm să accesorizezi această rochie cu un palton care pune în evidență imprimeul, precum acest model scurt, pe galben (grăbeşte-te şi îl mai poţi prinde la 40% reducere!):

 

Palton scurt galben

 

Dacă vei fi invitată la o cină romantică în doi în seara de Dragobete, îţi propunem să optezi pentru o ţinută mai elegantă, care să îţi pună în valoare formele feminine.

Dacă ai o siluetă subţire, pe care îţi doreşti să o accentuezi, mergi la sigur cu o rochie neagră, mulată, din catifea, accesorizată cu o bordură dantelată ce îţi va da un aer distinct de eleganţă:

 

Rochie din catifea cu bordură dantelată

 

Pentru o siluetă mai voluptoasă, îţi recomandăm rochia de cocktail neagră, din catifea reliefată, aflată în tendinţe şi anul acesta, care îţi va pune în evidenţă decolteul prin modelul deosebit:

 

Rochie cocktail elegantă din catifea, model cu pătrățele

 

Pentru că, pentru o apariţie de senzaţie ai neapărat nevoie şi de un pardesiu pe măsură, un model cu croială clasică, dar îmbogăţit cu fir auriu îţi garantează că vei atrage toate privirile:

 

                                                    Pardesiu negru cu fir auriu

 

 

Pentru o seară de Dragobete petrecută alături de cei dragi, la o ieşire în oraş, îţi propunem să încerci o combinaţie mai îndrăzneaţă: Rochia din catifea cu fundiţe, pentru o seară în care vrei să te simţi elegantă, dar şi destul de confortabil pentru a dansa:

 

                                                                  Rochie deosebită din catifea cu fundițe

 

 

Acest model avantajează şi siluetele mai voluptoase, accentuând talia şi ascunzând micile imperfecţiuni din zona şoldurilor.

Dacă, însă, îţi doreşti să-ţi evidenţiezi silueta trasă prin inel, o rochie mulată din catifea, fie bordo sau verde, te va face cu siguranţă să te simţi specială:

 

Rochie bordo sau verde din catifea

 

Ambele trebuie neapărat accesorizate cu un palton care să le completeze eleganţa şi care să-ţi ţină de cald la întoarcerea spre casă. Poţi alege între ultimele modele disponibile mai jos, la preţ redus:

Pardesiul din catifea cu imprimeu floral:

 

Pardesiu deosebit din catifea cu imprimeu floral

 

Pardesiu elegant animal print:

 

Pardesiu elegant animal print

 

Oricum ai dori să petreci această zi, îţi dorim să fie una specială, în care să simţi şi să porţi adierea primăverii atât în suflet cât şi în ţinuta pe care o vei alege!

URMĂREŞTE LEONARD COLLECTION PE
Facebook Instagram Pinterest
Leonard Collection
Str. Pestalozzi nr. 20A, Cod postal 300115, Timișoara, jud. Timiș
Newsletter
Copyright © 2021 Leonard Collection