0 Lei (0 produse)
Contul meu
 

TRENDUL VERII-MĂTASEA NATURALĂ

Home » Blog » TRENDUL VERII-MĂTASEA NATURALĂ
12 IUN 2018

Fericirea e atunci când te simți în elementul tău, când ești relaxată și inconjurată de oameni dragi. De cele mai multe ori se intamplă ca evenimentele minunate din viața noastră să ne aducă alături de oameni cunoscuți, de prieteni și să ne dorim să arătăm impecabil. O nuntă, un botez, o zi de naștere, o ceremonie specială, toate aceste momente reprezintă bucurie, posibil ca genul acesta de evenimente să îți placă insă să fii și stresată deoarece știi că trebuie să arăți impecabil. Oricât de multe haine ai avea parcă nimic nu se potrivește cu un nou eveniment.  Stim că vara au loc cele mai multe și frumoase evenimente, cu siguranță că pentru multe dintre ele ai deja ținute, dar ce faci cu evenimentele la care vrei să te simți în largul tău dar să și ai un look sofisticat și delicat? 

 

 

 

 


Ne-am gândit la toate, venim în ajutorul tău cu sugestii pentru ca ție să îi fie ușor să te decizi. Îți recomandăm rochiile din mătase pentru un astfel de eveniment la care îți dorești să radiezi. Mătasea a fost, este și va rămane mereu în trenduri indiferent de sezon sau varstă. Vei avea un look sublim și demn de covorul roșu. Te vei simți minunat și vei fi o apariție gingașă și diafană. Țesătură este moale și rezistentă, are un luciu aparte iar tu vei radia.

 

 

 

 


Rochiile noastre din mătase sunt create special pentru ține, femeia modernă care apreciază atât rochiile clasice, care nu se vor demoda niciodată, cât și rochiile rupte parcă din ceremoniile Oscar. Aceste rochii sunt o investiție, mai ales dacă îți dorești un look romantic si elegant. Le poți purta în orice anotimp și în diferite combinații. Rochiile de mătase sunt prețioase, pot fi purtate cu o blană în sezonul răcoros, cu un sacou delicat pentru a completă o ținută de vară, seară la un eveniment Am creat rochiile de mătase pentru că ne dorim să te simți răsfătată de atingerea satinată și fină acestui material de vis. Trebuie să știi că sunt puține tesături care să ofere confortul pe care îl oferă rochia de mătase. Pielea ta va respira, iar tu te vei putea bucura de eveniment în voie. 
Leonard Collection recomandă rochiile din mătase deoarece sunt versatile, se pot purta vara dar și în restul anotimpurilor. Aceeași rochie de mătase  o poți purta atât la evenimentele de zi cât și la cele de seară dacă știi să o accesorizezi potrivit.

 

 

 

 

În ceea ce privește accesorizarea, recomandăm să fie purtate cu bijuterii elegante, prețioase care să completeze nota rafinată a ținutei. De cele mai multe ori eleganța este evidențiată de simplitate.  
 Indiferent dacă optezi pentru un model într-o singură culoare sau ceva  mai colorat, aceasta tesatura vă va oferi un plus de senzualitate și rafinament. Incredientul secret pentru o apariție de neuitat este așa cum îți spuneam: rochia de mătase.  

 

 Îți dorim alegeri inspirate care să inspire la rândul lor.

URMĂREŞTE LEONARD COLLECTION PE
Facebook Instagram Pinterest
Leonard Collection
Str. Pestalozzi nr. 20A, Cod postal 300115, Timișoara, jud. Timiș
Newsletter
Copyright © 2022 Leonard Collection