0 Lei (0 produse)
Contul meu
 

GDPR

Home » Suport clienti » GDPR

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

 

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra inregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de lege, conform notificarii cu numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.

Prin comenzile pe care le realizati, va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra de contact sa fie prelucrate de catre SC LEONARD COLLECTION SRL.

SC LEONARD COLLECTION SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise ce va fi trimisa prin email la adresa contact@leonard-collection.ro.

La adresa de mail contact@leonard-collection.ro, utilizatorul poate solicita informatii detaliate privind datele preluate, stocate si procesate de catre LEONARD-COLLECTION.RO, poate solicita, in mod gratuit, modificarea sau rectificarea acestora, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor preluate, stocate si procesate de catre LEONARD COLLECTION.RO. Acest drept al utilizatorului este permanent si poate fi exercitat oricand printr-o cerere adresata LEONARD-COLLECTION.RO la adresa de mail contact@leonard-collection.ro.

Informatiile primite de la clienti nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc., decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatiile in drept sa verifice tranzactiile comerciale. 

Respectam si garantam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti. 

 

Garantam ca:

-Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;

-Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime si datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;

-Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;

-Datele personale vor fi corecte, si acolo unde este necesar, actualizate;

-Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere;

-Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate, pentru o perioada nedeterminata;

-Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;

-SC LEONARD COLLECTION SRL nu va livra date cu caracter personal tertilor, decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor (servicii de curierat/livrare comanda);

URMĂREŞTE LEONARD COLLECTION PE
Facebook Instagram Pinterest
Leonard Collection
Str. Pestalozzi nr. 20A, Cod postal 300115, Timișoara, jud. Timiș
Newsletter
Copyright © 2023 Leonard Collection