0 Lei (0 produse)
Contul meu
 

Termeni si conditii

Home » Suport clienti » Termeni si conditii

Termeni si Conditii aplicabile clientilor LEONARD-COLLECTION.RO 

 

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor de pe site-ul www.leonard-collection.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.  

 

SCOPUL

 

Website-ul www.leonard-collection.ro este operat si proprietatea SC LEONARD COLLECTION SRL, NR. ORD. REG. COM. J35/408/2001, C.U.I. RO13824128, cu sediul in Timisoara, Timis, str. Pestalozzi nr. 20/A, Vanzari & InfoLine: (+4) 0744310723, E-mail: contact@leonard-collection.ro

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

SC LEONARD COLLECTION SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.LEONARD-COLLECTION.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

Termenii si conditiile generale de vanzare  se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C LEONARD COLLECTION S.R.L, prin intermediul magazinului virtual WWW.LEONARD-COLLECTION.RO catre cumparator.

Urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator: persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda.

Vanzator: societate comerciala S.C LEONARD COLLECTION S.R.L.. 

 Bunuri si Servicii: orice proiect, echipament, material si/sau parte a acestora sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda sau privitoare in alt mod la acestea care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.

Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract: o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in comanda.

 

DOCUMENTE CONTRACTUALE

 

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul LEONARD-COLLECTION.RO, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

1) Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice;

2) Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul);

 

 OBLIGATIILE VANZATORULUI

 

 Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in comanda si va livra bunurile si serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile cumparatorului;

 Informatiile prezentate pe site-ul vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

 

COMUNICAREA

 

Se face prin datele de contact specificate la sectiunea CONTACT. Se pot plasa comenzi telefonice de luni pana vineri intre orele 08 si 16. De asemenea, nu garantam disponibilitatea in afara acestui program a unui agent de vanzari LEONARD COLLECTION. In cazul unui apel nepreluat, veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil, odata cu inceperea programului de lucru.

 

FRAUDARI

Orice incercare de a accesa datele personale ale unui utilizator al site-ului, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, este considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.leonard-collection.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanelor care se fac vinovate de aceste fapte.

 

 

DREPTURILE DE AUTOR (Copyright)

 

Continutul site-ului www.leonard-collection.ro (texte, fotografii, descrieri, simboluri grafice, alte informatii) este proprietatea SC LEONARD COLLECTION SRL. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC LEONARD COLLECTION SRL. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

 

Firmele colaboratoare prin contract cu SC LEONARD COLLECTION SRL pot utiliza fotografiile pentru marketing propriu doar cu LOGO-ul LEONARD COLLECTION afisat pe imagine.

Aceste fisiere pot fi obtinute doar de la agentul de vanzari LEONARD COLLECTION, obtinerea acestora insemnand acordul societatii de utilizare a fotografiilor.

SC LEONARD COLLECTION SRL nu permite colaboratorilor sai sau altor persoane/companii sa foloseasca texte, descrieri sau orice fel de alte informatii preluate de pe www.leonard-collection.ro sau paginile proprii pe retelele de socializare pentru marketing propriu sau uz personal.

 

LIVRARE PRODUSE

 

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii.

Produsele sunt livrate prin curier rapid la adresa indicata de catre cumparator, ca adresa de livrare, in termen de circa 3 zile de la data confirmarii comenzii pentru toate produsele care se afla pe stoc.

Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. 

LEONARD COLLECTION  isi rezerva dreptul sa efectueze la nevoie confirmarea telefonica a comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

 

Va rugam sa verificati, la livrare, conformitatea comenzii: numarul de cutii, integritatea pachetului, corespondenta codului de livrare cu cel din comanda. Va rugam sa semnalati orice lipsa a conformitatii, in scris, atat in documentatia firmei de curierat, cat si pe adresa contact@leonard-collection.ro . Daca produsul primit este deteriorat, se recomanda returnarea lui in starea initiala, prin intermediul aceluiasi transportator, fara a-l utiliza si fara a desprinde etichetele. 

In perioada Sarbatorilor legale si a perioadei de reduceri exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor. Vom face tot posibilul ca aceste aspecte sa nu afecteze termenul standard.

Sambata, duminica  si in perioada sarbatorilor legale,  nu se expediaza comenzi. Acestea vor fi procesate in prima zi lucratoare. De asemenea curierii nu livreaza duminica si in zilele libere.

Comenzile telefonice pot fi plasate de luni pana vineri intre 08 si 16.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus, reglementata de legile fiscale romane.

Taxa de Transport pe teritoriul Romaniei este:

-Gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 300 lei

-19 lei pentru comenzi cu valoarea pana la 299 lei.

 

Livrarea se face de catre Curier, la domiciliul clientului, de regula in 24 de ore de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 72 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

 

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (stoc epuizat, eventuale greseli de tiparire etc).

Valoarea maxima a obligatiilor a SC LEONARD COLLECTION SRL fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti.

Produsele comercializate pe www.leonard-collection.ro sunt noi.

 

 

RETURNAREA PRODUSELOR

 

 

Cumparatorul are dreptul sa returneze produsele comandate cu o notificare prealabila in scris sau prin email fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezinta urme de purtare.

 

Solicitati telefonic sau whatsapp returul la numarul 0744 310723 sau pe email la contact@leonard-collection.ro

 

Returnarea efectiva a produsului se poate face prin curierat rapid, cu conditia ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate accesoriile si etichetele intacte.

Contravaloarea marfii returnate se restituie in termen de maxim 14 zile de la primirea returului.

Societatea noastra detine o echipa dedicata, care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.leonard-collection.ro sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand cheltuiala de transport (tur, retur).

 

Renuntarea la cumparare sau returul in mod repetat pot fi considerate un abuz. SC LEONARD COLLECTION SRL isi rezerva dreptul de a refuza orice alta livrare inspre clientul sau adresa respectiva.

 

LIMITAREA RASPUNDERII

 

Nu vom fi responsabili sau raspunzatori pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, raspundere stricta sau altfel, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, (II) orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare, revanzare sau plata), sau (III) executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

Aceasta exonerare de raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

 

 

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

 

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra inregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de lege, conform notificarii cu numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.

Prin comenzile pe care le realizati, va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra de contact sa fie prelucrate de catre SC LEONARD COLLECTION SRL.

SC LEONARD COLLECTION SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise ce va fi trimisa prin email la adresa contact@leonard-collection.ro.

La adresa de mail contact@leonard-collection.ro, utilizatorul poate solicita informatii detaliate privind datele preluate, stocate si procesate de catre LEONARD-COLLECTION.RO, poate solicita, in mod gratuit, modificarea sau rectificarea acestora, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor preluate, stocate si procesate de catre LEONARD COLLECTION.RO. Acest drept al utilizatorului este permanent si poate fi exercitat oricand printr-o cerere adresata LEONARD-COLLECTION.RO la adresa de mail contact@leonard-collection.ro.

Informatiile primite de la clienti nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc., decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatiile in drept sa verifice tranzactiile comerciale.

Respectam si garantam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti.

 

 

GARANTIE

 

 

Garantia articolelor noastre este de 30 de zile calendaristice. Eticheta contine informatii utile privind spalarea si ingrijirea articolelor respective, astfel incat acestea sa nu sufere nicio deteriorare. In situatia nerespectarii instructiunilor de intretinere, drepturile la garantie se pierd. Pentru a face dovada achizitionarii articolelor, este necesar sa pastrati bonul fiscal sau factura.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.

Pentru sugestii si reclamatii, va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@leonard-collection.ro.

 

 

 

Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre dumneavoastra si de catre noi a acestora sunt guvernate de legislatia romaneasca. Daca inaintati o actiune in instanta legata de utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru, a produselor si serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteti de acord sa inaintati aceasta actiune numai in instantele judecatoresti de pe teritoriul Romaniei si numai dupa notificarea, in scris, a SC LEONARD COLLECTION SRL. In oricare astfel de actiune sau orice actiune pe care noi o putem initia, partea care are castig de cauza va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecata suportate in legatura cu actiunea, inclusiv dar fara a se limita la costuri, atat impozabile cat si neimpozabile. O versiune tiparita a acestui acord si a oricarei notificari date in forma electronica va fi admisibila in procedura judiciara pe baza acestor Termeni sau legata de acesti Termeni in aceeasi masura si supusa acelorasi conditii ca alte documente comerciale si consemnari generate initial si pastrate in forma tiparita.

 

Daca detineti un cont pe www.LEONARD-COLLECTION.ro sau achizitionati produse din magazinul online, inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus, asadar, va asumati raspunderea pentru orice nerespectare a acestora.

 

 

URMĂREŞTE LEONARD COLLECTION PE
Facebook Instagram Pinterest
Leonard Collection
Str. Pestalozzi nr. 20A, Cod postal 300115, Timișoara, jud. Timiș
Newsletter
Copyright © 2023 Leonard Collection