0 Lei (0 produse)
Contul meu
 

Cum comand?

Home » Suport clienti » Cum comand?

Cum comand?

 

Puteti comanda produsele noastre direct online pe site sau telefonic la numarul 0744310723 de luni pana vineri in intervalul orar 08-16.

 

Dupa alegerea produsului pe care doriti sa il achizitionati, consultati ghidul de marimi, alegeti marimea potrivita pentru dumneavoastra si apasati butonul ‘’adauga in cos’’. Puteti adauga in cos un numar nelimitat de produse.

 

- Pentru a plasa o comanda pe site-ul nostru va puteti crea un cont de client, dar puteti opta si pentru plasarea comenzii fara sa va inregistrati un cont. Contul va ajuta sa aveti acces permanent la statusul si istoricul comenzilor dumneavoastra.

 

 

- Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe ‘’cosul meu’’

 

 

Alegerea metodei de livrare si completarea datelor.

 

- Pentru finalizarea comenzii completati corect datele de facturare si de livrare si selectati modalitatea de plata. Este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile site-ului inaintea de plasarea comenzii. Pentru a plasa comanda, apasati butonul FINALIZEAZA COMANDA.

 

Care sunt urmatorii pasi?

 

- Odata plasata comanda sau, dupa caz, in momentul finalizarii platii, veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii care contine numarul comenzii precum si detaliile privitoare la produsele comandate, disponibilitatea acestora si valoarea totala de plata.

 

- In scurt timp veti fi contactat/a pentru confirmarea comenzii. Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda nu poate fi onorata in cazul in care, pe acelasi produs, a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei, din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, ducand la epuizarea stocului. In cazul in care comanda a fost achitata, banii vor fi returnati in contul Utilizatorului, in cazul in care Utilizatorul notificat nu doreste un alt produs.

 
 
 
 
 
URMĂREŞTE LEONARD COLLECTION PE
Facebook Instagram Pinterest
Leonard Collection
Str. Pestalozzi nr. 20A, Cod postal 300115, Timișoara, jud. Timiș
Newsletter
Copyright © 2023 Leonard Collection